Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

"... Πρωτάθλημα μέσα στον Ρέντη θέλω..."

Απλά τα πράγματα. Όταν οι παίκτριες αποφασίσουν να παίξουν βόλεϋ κερδίζουν οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Έτσι έγινε και σήμερα και επιβλήθηκαν, πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το σκορ, της μεικτής τρούμπας με 3-1 (25-22, 22-25, 25-18, 25-23) στο κατάμεστο Μετς.
Στο πρώτο σετ ο οσφπ είχε το προβάδισμα μέχρι το 14-16 εκεί όπου οι κοπέλες μας πάτησαν γκάζι και έφτασαν πρώτες στο τέλος. Το δεύτερο σετ κύλαγε με τον ίδιο τρόπο δηλαδή με το γαύρο να έχει το προβάδισμα αλλά αυτή τη φορά να καταφέρνει να το κρατήσει ως το τέλος. Η συνέχεια δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού στο τρίτο σετ οι παίκτριες μας έπαιζαν χωρίς αντίπαλο και το κατέκτησαν εύκολα με 25-18. Δε μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως και για το τέταρτο και τελευταίο, στο οποίο αν και είχαμε συνεχώς το προβάδισμα λίγο έλειψε να χαθεί όταν το 20-15 έγινε 21-21 και 23-23. Εκεί ανέλαβε η Ντουμιτρέσκου που με δύο συνεχόμενους πόντους έκανε το 25-23 και έστειλε τη σειρά στο 2-0.
Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα είχε τη συμπαράσταση του κόσμου στο Μετς που πραγματικά έδωσε ρέστα μη σταματώντας ούτε λεπτό να ενισχύει τις παίκτριες.
Επόμενο παιχνίδι στον Ρέντη το Σάββατο στις 5μμ όπου και πρέπει να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα.

Πρόκριση στον τελικό

Με 1-3 (22-25, 25-20, 27-29, 21-25) επιβλήθηκαν οι παίκτες μας στη Θεσ/νικη του άρη και προκρίθηκαν στους τελικούς με το γαύρο. Το παιχνίδι ήταν derby όπως δείχνουν και τα σκορ στα σετ το οποίο όμως κατακτήσαμε και τώρα σειρά έχει η κούπα. Τα λάθη των προηγούμενων ετών εννοείται ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πρώτος αγώνας τη Δευτέρα στη Γλυφάδα.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Nίκη σε φιλικό

Μπορεί οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να τελείωσαν για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, αλλά ο Νιόπλιας θέλει να τους κρατήσει σε εκγρήγορση και έχουν κανονιστεί κάποια φιλικά. Σήμερα αντίπαλος ήταν το Αιγάλεω στην Παιανία. Η ομάδα μας νίκησε με 3-0 με σκόρερ τους Χριστοδουλόπουλο (2) και Πετρόπουλο.

Οι συνθέσεις του Τριφυλλιού:
Πρώτο ημίχρονο: Καρνέζης, Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Μπίαρσμιρ, Λιόλιος, Φέτσης, Μαρίνος, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος.

Δεύτερο ημίχρονο: Ραντοβάνοβιτς, Γκάμπριελ (60' Τριανταφυλλόπουλος), Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι, Λιόλιος (60' Κόι), Μαρίνος, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα (60' Αποστολόπουλος), Φέτσης (60' Σταμπολζίεφ), Πετρόπουλος (60' Χιονίδης)

Και τώρα τα Play Offs

Ήσυχο απόγευμα είχαν οι παίκτες μας στη Ρόδο όπου και επιβλήθηκαν του τοπικού Κολοσσού με 60-80 στην τελευταία αγωνιστική της Regular Season. Με αυτή τη νίκη σπάσαμε το προσωπικό μας ρεκόρ στην Α1 με 25-1. Αξίζει να αναφερθεί η παρουσία περίπου 60 οπαδών μας που έκαναν αισθητή και με το παραπάνω την παρουσία τους. Πρώτος αντίπαλος στα Play Offs ο πανιώνιος...

Δεκάλεπτα: 12-15, 35-36, 42-61, 60-80

Ό,τι να 'ναι!

"Αφού δε μπορούμε να κλέψουμε πλέον τίτλους ας κλέψουμε την ομάδα μας" πρέπει να έλεγαν χθες οι "οπαδοί" του οσφπ. Πήγαν και έκλεψαν τις αποθήκες του κλειστού γυμναστηρίου τους!!! Δεν υπάρχουν τα παιδιά. Μάλλον ο μισθός από την παε τους πλέον δεν είναι αρκετός και αναγκάζονται να παίρνουν και από τα άλλα τμήματα του "σωματείου" τους. Άιντα!!!

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Μεγάλη ανατροπή και break

Την καθιερωμένη βεντούζα στους κρίσιμους αγώνες είχαμε σήμερα στο κλειστό του Ρέντη με την ομάδα μας να κερδίζει 2-3 (25-17, 25-22, 18-25, 21-25, 8-15) τις γαυρίνες ενώ έχανε με 2-0.
Η αρχή ήταν κάκιστη για τις πράσινες και το πρώτο σετ χάθηκε εύκολα με το κύριο πρόβλημα να λέγεται "υποδοχή". Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο σετ και συνεχίστηκε έτσι μέχρι το 20-12 του οσφπ όπου οι παίκτριες μας πραγματικά δεν υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια μεγάλη αντεπίθεση αρχικά στο δεύτερο σετ όπου και τελικά χάθηκε με 25-22.
Τα επόμενα δύο σετ ήταν σχεδόν ίδια. Η υποδοχή βελτιώθηκε κατακόρυφα και σε συνδυασμό με την άνοδο της Χατζηνικολάου, της Ντουμιτρέσκου και της ήδη εκπληκτικής Molnar, έφεραν εύκολα την ισοφάριση.
Το τάι-μπρέικ ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία αφού η ψυχολογία ήταν με το μέρος μας κάτι που έφερε την κατάρρευση του οσφπ. Το 8-15 σφράγισε μια μεγάλη νίκη με την οποία έγινε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμα Πρωταθλήματος.
Επόμενος αγώνας την Πέμπτη στο Μετς στις 8μμ. Ήρθε η ώρα επιτέλους να γίνει έδρα αυτό το κλειστό...

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Nίκη στη Γλυφάδα

Το 2-1 έκαναν οι παίκτες μας στη σειρά των ημιτελικών νικώντας με 3-0 (25-21, 26-24, 25-23) τον άρη στη Γλυφάδα. Επόμενος αγώνας στη Θεσ/νικη την προσεχή Πέμπτη.

Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, 2009-2010 (Μπάσκετ Γυναικών)

Τελείωσε η σεζόν και για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ αλλά με ανάμεικτα συναισθήματα και σίγουρα διαφορετικά απ' ότι στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος, όπως και πέρσι, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη ΦΕΑ στον Τάφο μία φάση πριν το Final-4.
Η αλήθεια είναι ότι με τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχαμε φιλοδοξίες για το συγκεκριμένο τμήμα και φοβόμασταν τα χειρότερα. Εν τέλει όμως οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο κατάφεραν να έχουν αξιοπρεπή παρουσία όλη τη χρονιά.
Η αλλαγή των δεδομένων για τα μέλη του Ερασιτέχνη που θα ισχύσουν από την 1η Μαϊου, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει και το συγκεκριμένο τμήμα, αφού με λίγα χρήματα μπορεί να απογειωθεί. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η ομάδα του Αθηναϊκού που στην Ελλάδα παίζει πραγματικά χωρίς αντίπαλο ενώ κατέκτησε και ευρωπαϊκό τρόπαιο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Το ζουμί είναι ότι επιτέλους πρέπει να βοηθηθεί -και- αυτό το τμήμα από τους υπεύθυνους και όχι μόνο από τον κόσμο όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, 2009-2010 (Ποδόσφαιρο)

Η φετινή χρονιά για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού κρίνεται φυσικά επιτυχημένη μετά την κατάκτηση του double στην Ελλάδα αλλά και μια πορεία στην Ευρώπη που χωρίς να είναι επιτυχημένη, σίγουρα δεν είναι και αποτυχημένη μετά από τις δύο νίκες με τη Roma.
Δεν υπάρχουν πολλά για να πει κάποιος για τη φετινή χρονιά. Στην Ελλάδα τα πάντα -σχεδόν- δούλεψαν ρολόι, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Η ομάδα πήρε με σχετική ευκολία το Πρωτάθλημα το οποίο θα μπορούσε να έχει έρθει ακόμα πιο εύκολα αν είχαμε αποφύγει μερικές, αν όχι όλες, εντός έδρας γκέλες (Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, αεκ, οσφπ).
Το ίδιο συνέβει και στο Κύπελλο με την ομάδα που μας άσκησε με μεγαλύτερη αντίσταση να είναι ο Πιερικός(!) τον οποίο αποκλείσαμε με γκολ του Clayton στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Όσον αφορά την Ευρώπη, θυσιαστικέ μια τεράστια ευκαιρία για πολύ καλύτερη πορεία στο βωμό του ελληνικού πρωταθλήματος.
Όσον αφορά τον κόσμο, απλά παίζαμε χωρίς αντίπαλο. Πρώτοι και με διαφορά στα εισητήρια, με παλμό στην εξέδρα στην πλειοψηφία των εντός έδρας αγώνων, αλλά και εκπληκτικές παρουσίες εκτός έδρας (Κρήτη, Κομοτηνή, Καβάλα, Graz, Ξάνθη, Ρώμη, Τρίπολη, Περιστέρι).
Τώρα είναι η ευκαιρία για πράσινη κυριαρχία στην Ελλάδα. Τα δεδομένα έσοδα από το Champions League αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα δε θα παίξει προκριματικούς το καλοκαίρι, δίνει το πλεονέκτημα στους υπεύθυνους να φέρουν 2-3 πρωτοκλασάτους παίκτες ώστε του χρόνου να κατακτήσουμε εκ νέου το double αλλά να έχουμε και μία πολύ καλή παρουσία στο Champions League.

Υ.Γ.: Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το double αλλά και το ό,τι πέτυχε φέτος η ομάδα είναι αφιερωμένο στον Πάρη και τον Αποστόλη, που έφυγαν στην επιστροφή από Κομοτηνή μετά από  το παιχνίδι με τον Πανθρακικό...

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

A.C.A.B. (24/04/2010)

Πρωτιά στην κανονική περίοδο

Με άνετη νίκη 91-62 επί της αεκ κατακτήσαμε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην Regular Season μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Το παιχνίδι δε χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Κερδίσαμε με ευκολία, όπως δείχνει και το σκορ, την αεκ με πρώτο σκόρερ τον Pekovic με 16 πόντους. Επόμενη και τελευταία αγωνιστική στην Ρόδο με τον τοπικό Κολοσσό.

Δεκάλεπτα: 22-17, 46-32, 64-43, 91-62

Φινάλε με ήττα

Την ήττα γνώρισε η αποδεκατισμένη ομάδα μας μπάσκετ γυναικών από το ΔΑΣΑΛ με 95-77 στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Οι πολλές απουσίες στοίχισαν στην ομάδα που κατέβηκε με 8 παίκτριες(!). Πρώτη σκόρερ η Ilic με 30 πόντους. Η λήξη του Πρωταθλήματος μας βρήκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεκάλεπτα: 28-17, 57-34, 85-49, 95-77

Τριφυλλάρα μονάχα εσύ

Νταμπλούχος Ελλάδος 2009-2010: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Αυτό τα λέει όλα. Μετά από 6 χρόνια επιστρέψαμε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και σ' αυτό βοήθησαν όλοι ανεξαιρέτως. Πρώτα απ' όλα ο κόσμος κάνοντας την αρχή στις 13/4/2008 αλλά και με τις συνεχείς παρουσίες του. Εν συνεχεία η διοίκηση, ακόμα και ο Τζίγγερ που πριν δύο χρόνια άκουσε την απαίτηση του κόσμου. Και φυσικά οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τους βλέπαμε να δουλεύουν σκληρά.
Χθες λοιπόν κατακτήσαμε και το Κύπελλο κερδίζοντας με 1-0 τον άρη με γκολ του Leto στο 63'.
Ο Νιόπλιας παρέταξε τον Τζόρβα στο τέρμα, στο κέντρο της άμυνας τους Kante, Κατσουράνη, δεξιά τον Βύντρα και αριστερά τον Σπυρόπουλο. Αμυντικά χαφ ήταν οι Gilberto, Simao, μπροστά οι Leto, Νίνης, Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Cisse.
Στην αρχή του παιχνιδιού ο άρης φάνηκε να αιφνιάζει τους παίκτες μας και έτσι κατείχε τη μπάλα έχοντας μια καλή ευκαιρία μάλιστα στο πρώτο δεκάλεπτο με κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Από το 15' αρχίσαμε να ανεβαίνουμε χάνοντας την πρώτη στο 22' όταν ο Νίνης σούταρε έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Σηφάκη σε μεγάλη απόκρουση στέλνοντας όμως τη μπάλα στον Σαλπιγγίδη του σουτ του οποίου βρήκε τον τερματοφύλακα του άρη σε ετοιμότητα. Η επόμενη μεγάλη φάση ανήκε στον άρη στο 25' όταν ο Koke σούταρε από πολύ κοντά αλλά ο Τζόρβας έδιωξε στη γραμμή. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε χωρίς καμία μεγάλη ευκαιρία κι έτσι το 0-0 έμεινα φυσιολογικά μέχρι το τέλος.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους παίκτες μας να έχουν την πρωτοβουλία μη μπορώντας όμως να κάνουν κάτι παραπάνω μέχρι το 63' όταν ο Leto σούταρε έξω από την περιοχή και... ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο LETO! Το 1-0 ήταν γεγονός. Μετά το γκολ ο Νιόπλιας θέλησε να προφυλάξει τα νώτα της ομάδας προχωρώντας σε δύο αλλαγές. Ο Μαρίνος αντί του Νίνη και ο Χριστοδουλόπουλος αντί του Leto αν και αυτή η αλλαγή ήταν αναγκαστική. Όπως ήταν λογικό ο άρης άρχισε να πιέζει αλλά δε μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα με εξαίρεση ένα σουτ του Koke στο 75'. Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε κόσμο και παίκτες να πανηγυρίζουν έξαλλα και από την άλλη πλευρά τους αρειανούς να χάνουν για τέταρτη φορά το Κύπελλο την τελευταία δεκαετία.
Αυτά όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι του αγώνα. Στη μάχη της εξέδρας μέχρι το 63' είχαμε μια σχετική "ισοπαλία" από το γκολ όμως και μετά οι αρειανοί δεν ακούστηκαν καθόλου. Αξιζεί να αναφερθεί ότι δεν ξεχάσαμε το μικρό Αντρέα που έχασε τη ζωή του μεσοβδόμαδα, και σ' αυτό το σημείο, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ και στον Νίνη για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα.
Το μόνο που μένει πλέον να πούμε όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι... και του χρόνου!

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Και τώρα η κούπα

Μετά τη σφαλιάρα στο Μαρκόπουλο την Πέμπτη, τα κορίτσια μας καθάρισαν την πρόκριση με τη νίκη με 3-0 (25-16, 26-24, 25-21) σήμερα στο Μετς.
Το πρώτο και το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Δε μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για το δεύτερο όπου το Μαρκόπουλο έφτασε μια ανάσα από την κατάκτησή του όταν προηγήθηκε με 21-23 και 22-24.
Τέλος καλό, όλα καλά όμως και την Τρίτη πηγαίνουμε στο Ρέντη για να κάνουμε το 1-0 και να πάρουμε ένα ακόμα Πρωτάθλημα.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ήττα και για τα κορίτσια

Στο 1-1 ήρθε η σειρά και για τους ημιτελικούς του βόλεϋ γυναικών μετά την ήττα με 3-1 (16-25, 25-21, 25-21, 25-20).
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ το οποίο και κατέκτησαν εύκολα τα κορίτσια μας, τίποτα άλλο δεν πήγε καλά. Όπως δείχνουν και τα σκορ στα σετ, το Μαρκόπουλο δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα εκμεταλλευόμενο στο έπαρκο την Κ-Α-Κ-Ι-Σ-Τ-Η υποδοχή των παικτριών μας.
Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο Μετς με τον επόμενο αγώνα να είναι το Σάββατο και όπως όλα δείχνουν, τα κορίτσια θα πρέπει να παλέψουν μόνες τους μιας και ο τελικός του Κυπέλλου με τον άρη την ίδια μέρα θα αποσπάση την προσοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Κακή εμφάνιση και ήττα στη Θεσ/νίκη

Την ήττα με 3-2 (28-30, 25-21, 25-23, 12-25, 15-11) γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϋ από τον άρη στη Θεσ/νικη και πλέον η σειρά πήγε στο 1-1.
Το πρώτο σετ όπως δείχνει και το σκορ ήταν derby με τον άρη μάλιστα να χάνει τέσσερα set-ball. Εν τέλει το κατακτήσαμε εμείς με δύο συνεχόμενους άσους του Agamez. Τα επόμενα δύο κατέληξαν σε κιτρινόμαυρα χέρια με τον άρη να τα κερδίζει με σχετική ευκολία. Στο τρίτο σετ υπήρχε μόνο μία ομάδα στο τερέν κι αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός, όπως δείχνει και το 12-25 άλλωστε. Μετά από την εμφάνιση στο τρίτο σετ ο καθένας θα περίμενε ότι εύκολα ή δύσκολα η ομάδα μας θα πάρει και το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς μας διέψευσε. Αν και καταφέραμε να προηγηθούμε με 6-8, ένα blackout έδωσε το δικαίωμα στον άρη να κάνει σερί 6-0 και να πάει το παιχνίδι στο 13-8. Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι.
Πλέον είναι εμφανές ότι η σειρά πρέπει να καθαρίσει άμεσα με δύο νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια με το πρώτο να γίνεται τη Δευτέρα στη Γλυφάδα.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Έγινε κι εδώ το 1-0

Με τη νίκη με 3-0 (25 -18, 25-17, 25-22) επί του Μαρκόπουλου τα κορίτσια μας έκαναν το 1-0 στους ημιτελικούς για τα Play Off στο Μετς. Επόμενος αγώνας την Πέμπτη στο Μαρκόπουλο.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Εύκολα και όμορφα το 1-0

Με 3-0 (25-14, 29-27, 25-18) κερδίσαμε τον άρη στον πρώτο αγώνα για τους ημιτελικούς των Play Offs στην -άδεια και πάλι- Γλυφάδα. Ο δεύτερος αγώνας την Πέμπτη στη Θεσ/νικη.

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Kαι τώρα το Κύπελλο

Τέλος έλαβαν για φέτος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για την Superleague με νίκη στα Γιάννενα με 0-1. Σκόρερ ο Gabriel στο 56'.
Ο Νιόπλιας προτίμησε να παρατάξη μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα στο τέρμα για πρώτη φορά φέτος ο Ορέστης Καρνέζης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Biersmir, Κατσουράνης, αριστερά ο Σπυρόπουλος και δεξιά ο Μαρίνος. Στο κέντρο αμυντικά χαφ ήταν οι Gilberto, Simao, μπροστά Χριστοδουλόπουλος, Rukavina, Gabriel και στην κορυφή ο Πετρόπουλος.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν άκρως βαρετό με μηδαμινές καλές κινήσεις. Ούτε καν ευκαιρίες. Με λίγα λόγια όσοι είχαν πληρώσει εισητήριο, θα είχαν απόλυτο δίκιο να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω. Από την άλλη όμως θα μπορούσε να θεωρηθεί και φυσιολογικό αυτό εν μέρει αφού και οι δύο ομάδες ήξεραν από την προηγούμενη αγωνιστική την κατάληξη του Πρωταθλήματος γι' αυτές.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως άλλαξε η κατάσταση και η κυκλοφορία άρχισε να στρώνει. Έτσι στο 56' μετά από πάσα του Σπυρόπουλου, ο Gabriel προσποιήθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαφειρόπουλου. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ψιλοάνοιξε με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές ενέργειες με κορυφαία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου που κατέληξε στο δοκάρι του ΠΑΣ.
Διακριθέντες για την ομάδα μας οι Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης με τον τελευταίο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά να είναι εκεί όποτε χρειάζεται. Απογοήτευση ο Rukavina ο οποίος φαίνεται πως θεωρεί ότι είναι ο Maradona και προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του. Φαίνεται ότι έχει προσόντα, αλλά όλο πετάει τις -λιγοστές είναι η αλήθεια- ευκαιρίες που του δίνονται.
Το Πρωτάθλημα λοιπόν έλαβε και τυπικά τέλος για εμάς και πλέον επικεντρωνόμαστε αποκλειστηκά στον τελικό του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο με τον άρη. Εννοείται πως η κατάκτησή του είναι αυτοσκοπός.

4η συνεχόμενη 100άρα

Με 66-111 περάσαμε από το Περιστέρι και πλέον απομένει μία νίκη για να πάρουμε και τυπικά την πρωτιά στη Regular Season. Όπως φανερώνει και το σκορ, τα ποσοστά στην επίθεση για την ομάδα μας ήταν εκπληκτικά. Συγκεκριμέν: 26/33 βολές, 26/31 δίποντα και το απίστευτο 11/14 στα τρίποντα! Πρώτος σκόρερ ο Σπανούλης με 20 πόντους (10/11 βολές, 2/2 δίποντα και 3/3 τρίποντα). Επόμενος αγώνας στο Ο.Α.Κ.Α. με την αεκ.
Nα αναφερθεί ότι στο Περιστέρι βρέθηκαν γύρω στα 300 άτομα που το έκαναν κυριολεκτικά... Λεωφόρο!
Ως σχόλιο: Μπορούμε άνετα να βρίσουμε, ό,τι θέλει ο καθένας, που δε θα είμαστε εμείς στο Final-4 αλλά η Partizan.

Δεκάλεπτα: 22-36, 38-66, 56-93, 66-111

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Λεπτομέρειες για Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστω και με καθυστέρηση έκανε άνοιγμα στον κόσμο του ώστε να μπει νέο αίμα στο Σύλλογο με την εγγραφή νέων μελών.
Σε σχέση με τα όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές αλλαγές που καθιστούν την εγγραφή κάποιου πολύ πιο ελκυστική. Αρκετοί αναγνώστες έχουν τονίσει ήδη τις ενστάσεις τους σε ότι αφορά τον τρόπο εγγραφής των νέων μελών, όμως πρέπει να τονιστεί πως δυστυχώς αυτά επιβάλλονται από την νομοθεσία.

Εμείς παρακάτω σας παραθέτουμε με την βοήθεια της τεχνολογίας όλα τα σχετικά κομμάτια του αθλητικού νόμου, αλλά και του άρθρου 130 του ν 2725/1999 για να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν ήταν δυνατό να γίνει κάτι άλλο.
Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Συλλόγου στην προσπάθειά τους να κάνουν πιο ελκυστική την εγγραφή των νέων μελών έκαναν δύο κινήσεις. Πρώτον μείωσαν το ποσό εγγραφής και το ποσό της μηνιαίας συνδρομής και κατά δεύτερον προσφέρουν κάποια προνόμια σε όσου θα γίνουν μέλη.
Σε ότι αφορά το ποσό της εγγραφής και της μηνιαίας συνδρομής έγινε σημαντική μείωση. Μέχρι σήμερα εάν κάποιος ήθελε να γίνει μέλος έπρεπε να καταβάλει 150 ευρώ ως ποσό εγγραφής και 15 ευρώ μηνιαίος. Αυτό πρακτικά σήμαινε πως θα έπρεπε να καταβάλει τον πρώτο χρόνο 330 ευρώ και από εκεί και πέρα 180 ετησίως. Πλέον για την πρώτη χρονιά απαιτούνται 220 ευρώ ενώ η ετήσια συνδρομή μετά τον πρώτο χρόνο είναι της τάξεως των 120 ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει μείωση κατά 110 ευρώ τον πρώτο χρόνο και στη συνέχεια κατά 60 ευρώ.
Παράλληλα, σε ότι αφορά τις υπογραφές των δύο τακτικών μελών που απαιτούνται για την υποβολή της αίτησης από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται αυτό να αποτελέσει τροχοπέδη στην ολοκλήρωση της εγγραφής εφόσον υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

Πως θα αποκτήσετε τα απαραίτητα έγγραφα.

Τα "Πράσινα Νέα" προσπαθώντας να λύσουν ορισμένες απορίες αναγνωστών σχετικά με την εγγραφή των νέων μελών έψαξαν και βρήκαν ορισμένες απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Για το αντίγραφο Ποινικού μητρώου γενικής χρήσης

Για να αποκτήσει κανείς το συγκεκριμένο αντίγραφο όπως για τα υπόλοιπα έγγραφα νομικού χαρακτήρα που απαιτούνται για την εγγραφή στον Ερασιτέχνη υπάρχουν δύο τρόποι.

1. - Μέσω της ιστοσελίδας της εισαγγελίας κάνoντας κλικ εδώ (http://www.eispa.gr/opencms/opencms/epa_site/certificates/poinikou_mitroou_aitisi.jsp) (το μόνο που απαιτείται είναι να γίνεται μέλη της ιστοσελίδας)

Η παραλαβή του πιστοποιητικού μόνο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και όχι από κάποιο ΚΕΠ .
- Στο κτίριο Εφετείου Αθηνών (Δέγλερη 2) - Υπόγειο - Θυρίδες - από 08:30΄π.μ. έως 13.00΄μ.μ.
Τηλέφωνα Πληροφοριών : 210-87.01.226 , 210-87.01.242

2. - μέσω των ΚΕΠ - Συντάγματος, Καλλιθέας, Περιστερίου, Βριλησσίων, Γλυφάδας

Η παραλαβή του πιστοποιητικού μόνο μέσω του ΚΕΠ που διεκπεραίωσε την αίτηση.
(ΠΡΟΣΟΧΗ: Και στις δύο περιπτώσεις τα δικαιολογητικά (μεγαρόσημα κλπ) θα πρέπει να παραδοθούν κατά την παραλαβή του πιστοποιητικού)

Για την έκδοση του πιστοποιητικού Ποινικού Μητρώου ( Γενικής ή Δικαστικής Χρήσεως) απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά
- Έντυπη αίτηση
- Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Για το Πιστοποιητικό περί μη Φυγοποινίας και για το Πιστοποιητικό Περί μη Άσκησης Ποινική Δίωξης

Και για τα συγκεκριμένα έγγραφα υπάρχουν δύο τρόποι απόκτησης. Είτε στο υπόγειο του κτιρίου 16 είτε μέσω του ΚΕΠ. Όσοι επιλέξουν τη λύση του ΚΕΠ τονίζεται ότι πρέπει να το παραλάβουν το έγγραφο από το ίδιο ΚΕΠ.

Για την απόκτηση του απαιτείται να έχετε συμπληρώσει την σχετική αίτηση, φωτοτυπία της ταυτότητας.

Για την βεβαίωση από την ΕΦΙΠ

Η ΕΦΙΠ ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΟΕ στα τηλέφωνα 210-6878888 και 210-6878940.

Αντί της συγκεκριμένης βεβαίωσης μπορείτε να προσκομίσετε υπεύθυνη δήλωση που να αναφέρετε πως το υποψήφιο μέλος δεν τελεί υπό τιμωρία κατά τις διατάξεις του άρθρου 130 του ν 2725/1999 το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Τέλος για το έγγραφο της αίτησης μπορείτε να το προμηθευτείτε τις καθημερινές από τις 8.30 - 13.00 και από τις 17.000-19.00 από τα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στην Λάμπρου Κατσώνη 3. Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο 210-64444401-2.

Αξίζει να τονίσουμε πως από ο συγκεκριμένος τρόπος εγγραφής ξεκινά από την 1η Μαΐου.

Για το έγγραφο της αίτησης κάντε κλικ εδώ (http://prasinanea.gr/incoming/article30603.ece/BINARY/w620/AITISI_EGGRAFIS-PHOTO.jpg):

Για τα κομμάτια του αθλητικού νόμου που αφορούν το θέμα των μελών κάντε κλικ στα αντίστοιχα νούμερα 1 (http://prasinanea.gr/incoming/article30600.ece/BINARY/w620/1100001.jpg), 2 (http://prasinanea.gr/incoming/article30597.ece/BINARY/w620/1100002.jpg), 3(http://prasinanea.gr/incoming/article30598.ece/BINARY/w620/1100003.jpg)

Για το άρθρου 130 του ν 2725/1999 κάντε κλικ εδώ (http://prasinanea.gr/incoming/article30599.ece/BINARY/w620/1100005.jpg).

(Πηγή: http://prasinanea.gr/sport/article30594.ece)

Προνόμια και προϋποθέσεις για Ερασιτέχνη

Όπως έχει γραφτεί, ο Ερασιτέχνης πέρασε σε καινούργια σελίδα όσον αφορά τα μέλη, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τα πολύπαθα τμήματά του. Αρχικά η εγγραφή μειώθηκε στα 100 ευρώ από τα 150 και η μηνιαία συνδρομή στα 10 ευρώ από τα 15.
Πέρα από αυτό όμως, τα μέλη θα έχουν και κάποια προνόμια τα οποία είναι τα εξής:
1. Έκπτωση ποσοστού 20% για αγορές από τα επίσημα καταστήματα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, εφόσον το μέλος δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ
2. Επιπλέον έκπτωση ποσοστού 5% με την επίδειξη της κάρτας μέλους, εφόσον το μέλος είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ και δικαιούται για το λόγο αυτό ποσοστά 20%.
3. Προτεραιότητα να αγοράσει εισιτήρια για τους πάσης φύσεως αγώνες της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Παναθηναϊκού.
4. Την εκτίμηση και της ιδιότητας μέλους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την διάθεση εισιτηρίου στο νέο γήπεδο του Βοτανικού.
5. Δωρεάν συμμετοχή, ύστερα από κλήρωση και εφόσον το μέλος επιθυμεί, για αγώνες των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο εξωτερικό.
6. Ενημέρωση των μελών του ΠΑΟ, για τυχόν εκπτώσεις που θα παρέχονται από επιχειρηματίες (μέλη του ΠΑΟ) προς τα λοιπά μέλη του ΠΑΟ, με την επίδειξη της κάρτας μέλους και
7. Διάθεση κατά προτεραιότητα στα μέλη του Π.Α.Ο εισιτηρίων διαρκείας όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού που εκδίδουν τέτοια, με την επίδειξη πάντα της κάρτας μέλους.
Για να γίνει όμως κάποιος μέλος πρέπει να ικανοποιεί κάποιες προϋποθέσεις` τις εξείς:
1. Υποβολή πρωτότυπης, συμπληρωμένης και υπογεγραμμένης αίτησης υποψηφίου μέλους στα γραφεία του ομίλου, μαζί με την πρόταση δύο μελών του συλλόγου
2. Επικυρωμένο φωτοτυπικό αντίγραφο και των δύο όψεων του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Αντίγραφο του Ποινικού μητρώου.
4. Βεβαίωση από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ότι δεν τελεί σε τιμωρία το υποψήφιο μέλος.
5. Το ποσό εγγραφής του μέλους.

(Πηγή: http://prasinanea.gr/categories/management/article30404.ece)

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Και τώρα τα ημιτελικά

Το 2-0 έκαναν στις νίκες τα κορίτσια και πέρασαν στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος βόλεϊ μετά τη νίκη με 0-3 (20-25, 21-25, 14-25) στην Κερατέα. Eπόμενος αντίπαλος, το Μαρκόπουλο.

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Aπλά και όμορφα

Το 1-0 έκαναν τα κορίτσια μας στον πρώτο αγώνα των Play-Offs με τη νίκη τους με 3-0 (25-15, 25-12, 25-16) επί της Κερατέας στο Μετς.

13/04/2008-13/04/2010

H αρχή...


Το αποτέλεσμα...

                                                                   

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Δαγκωτό, Νιόπλιας

Από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Νιόπλιας, δεν ήταν σίγουρο αν θα παραμείνει και μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος. Κι αν τότε ήταν λογικό καθώς ήταν η πρώτη φορά που δούλευε με επαγγελματική ομάδα, τώρα δε θα έπρεπε να καν να υπάρχει σαν ενδεχόμενο η απομάκρυνσή του. Μιλάμε για έναν τεχνικό που ζει κάθε στιγμή των παιχνιδιών κι αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά λάθη που έχει κάνει, ήταν άψογος από την αρχή έως και τώρα.
Επίσης έχει δείξει με τις μέχρι τώρα δηλώσεις του ότι αντιλαμβάνεται σε ποιο σύλλογο βρίσκεται και έχει πει μια φράση που σίγουρα έχει αγγίξει πολλούς οπαδούς: "Παίκτες, προπονητές και πρόεδροι είναι όλοι τους περαστικοί. Μόνο ο κόσμος μένει πιστός στο σύλλογο και βιώνει τις χαρές και τις λύπες."

Ο κόσμος μίλησε...

= Τα πυροτεχνήματα δεν είναι αδίκημα

Επιτέλους!!!


Η αρχή μιας νέας εποχής ξεκίνησε χθες για τον Παναθηναϊκό μας μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από τη νίκη με (το φτωχό) 2-0 επί του ηρακλή. Φυσικά η χρονιά δεν έχει τελειώσει καθώς η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι αυτοσκοπός και όχι στόχος.
Στα χθεσινά τώρα... Όπως αναμενόταν ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν (πάνω από 50.000) στο Ο.Α.Κ.Α. ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες, περνώντας ταυτόχρονα μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις. Συγκεκριμένα, βγήκαν πανό τα οποία δήλωναν την στήριξη του κόσμου στο Ν. Πατέρα, την αγάνακτιση για το θέμα του γηπέδου, για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια από την U.E.F.A. για τα καπνογόνα αλλά και για το Μάριο Ζερβό. Στην αρχή του β' ημιχρόνου έγινε ένα είδος χορογραφίας λόγω της επετείου της δολοφονίας οπαδού της ομάδας μας από μπάτσους σε επεισόδια το 2005.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Νιόπλιας παρέταξε επιθετική ενδεκάδα με τον Τζόρβα στο τέρμα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Kante, Κατσουράνη, δεξιά τον Σεϊταρίδη και αριστερά τον Βύντρα. Στο κέντρο αμυντικός χαφ ήταν ο Gilberto με βοήθειες από τον Καραγκούνη, μπροστά οι Leto, Νίνης, Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Cisse.
Με την έναρξη του αγώνα καταφέραμε να προηγηθούμε μόλις στο 34ο δευτερόλεπτο με γκολ του Cisse έπειτα από ασσίστ του Leto με την πλάτη(!). Όπως είναι λογικό το παιχνίδι άνοιξε πολύ βλέποντας πολλές χαμένες ευκαιρίες με χαρακτηριστικότερες για εμάς ένα σουτ το Cisse που έδιωξαν στη γραμμή οι αμυντικοί του ηρακλή και ένα σουτ εκτός περιοχής από τον Καραγκούνη όπου ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Μπατή. Εν τέλει το 2-0 έγινε με ΓΚΟΛΑΡΑ του Νίνη στο 44' στέλνοντάς μας στον... 20ο ουρανό!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με εμάς να έχουμε τον έλεγχο και να δημιουργούμε ευκαιρίες με το τσουβάλι. Σημαντικότερη μπορεί να θεωρηθεί μία σέντρα-σουτ του Καραγκούνη που κατέληξε στο δοκάρι.
Το τελικό 2-0 πανηγυρίστικε έξαλλα από παίκτες και οπαδούς με τους τελευταίους να κάνουν "εισβολή" στο γήπεδο για να πάρουν φανέλες από τους παίκτες κλπ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Simao έμεινε μόνο με το εσώρουχο!
Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, το Πρωτάθλημα το πήραμε αλλά μένει ακόμα και το Κύπελλο που πρέπει οπωσδήποτε να κατακτηθεί. Θα είναι μεγάλο λάθος αν ο Νιόπλιας παρατάξη εφεδρική ενδεκάδα την άλλη Κυριακή στα Γιάννενα, αφού ουσιαστικά θα είναι η τελευταία πρόβα πριν τον τελικό.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Tέλος με νίκη στον Τάφο

Στον τελευταίο αγώνα για φέτος στον Τάφο του Ινδού, τα κοριτσιά μας κέρδισαν με 67-64 το Π. Φάληρο. Πρώτη σκόρερ για την ομάδα μας η Mendiola με 22 ποντούς. Επόμενη και τελευταία αγωνιστική με το Δ.Α.Σ.Α.Λ. εκτός έδρας.

Δεκάλεπτα: 18-18, 36-26, 46-45, 67-64

Κι άλλη 100άρα

Η ομάδα του μπάσκετ φαίνεται να έχει πάρει επιτέλους μπρος καθώς νίκησε τον πανιώνιο με 102-84 στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας, πάλι ο Pekovic με 17 πόντους ενώ πολύ καλοί ήταν ο Saras με 11 πόντους και 7 ασσίστ και ο Tepic με 12 πόντους. Επόμενος αγώνας στο Περιστέρι.

Δεκάλεπτα: 33-23, 53-39, 73-59, 102-84

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ανοίγουν οι πόρτες του Ερασιτέχνη (?)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, από την Πρωτομαγιά θα μπορεί όποιος θέλει να γίνει μέλος καταβάλοντας το ποσό των 100 ευρώ για την εγγραφή και των 10 ευρώ για μηνιαία συνδρομή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την προσεχή Τρίτη όταν κι έχει καθοριστεί ραντεβού των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με την ΚΑΕ και την ΠΑΕ.
Το ποσά που αναφέρθηκαν είναι αρκετά ικανοποιητικά μιας και τα 10 ευρώ είναι ένα ποσό που έχει τη δυνατότητα κάποιος που θέλει να το καταβάλει μια φορά το μήνα και τα λεφτά να πηγαίνουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη ενισχύοντας έτσι τα πολύπαθα τμήματά του. Το ερώτημα έχει να κάνει όμως με το αν τα 100 ευρώ θα πρέπει να δωθούν μία φορά κατά την εγγραφή ή αν θα πρέπει να δωθούν ξανά και στη συνέχεια.
Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα που θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες.

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Kι όταν το Κύπελλο σηκώσω... (Pt. 4)

Την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου πήραμε χθες στα Γιάννινα μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ σ' έναν πραγματικά άθλιο αγωνιστηκό χώρο. Αυτή ίσως να ήταν οι χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας και αυτό πρέπει να αγυπνίσει τους παίκτες καθώς με ανάλογη εμφάνιση το Κύπελλο δεν το παίρνουμε!
Στα αγωνιστηκά τώρα... Ο Νιόπλιας παρέταξε την ομάδα με τον Τζόρβα κάτω απ' τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη, Sarriegi, αριστερά τον Kante και δεξιά τον Βύντρα. Αμυντικά χαφ ήταν οι Simao και Gilberto, μπροστά η τριάδα Leto, Καραγκούνης, Rukavina και στην κορυφή ο Cisse. Το παιχνίδι ξεκίνησε και τελείωσε με τους παίκτες μας να μην καταφέρνουν να κάνουν ούτε μία ευκαιρία!!! Σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που στο 31' και στο 32' βρέθηκε πολύ κοντά όταν στην πρώτη φάση η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Τζόρβα και στη δεύτερη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Οι μόνοι παίκτες που διασώθηκαν είναι σίγουρα ο Gilberto που σε έναν άθλιο αγωνιστηκό χώρο προσπάθησε να μαζέψει ότι μπορεί και ίσως ο Τζόρβας που όπου χρειάστηκε ήταν εκεί.
Στο δια ταύτα, οι παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το Κύπελλο δεν το έχουν κερδίσει ακόμα. Ο άρης θα παίξει λυσασμένα για να πάρει έναν τίτλο κι τα καμάρια μας αν δεν το αντιληφθούν αυτό είναι πολύ πιθανό να μπλέξουν.
Το σημαντικό τώρα όμως είναι η κατάκτηση του Πρωτθαλήματος και αυτή πρέπει να επιτευχθεί με νίκη με πολλά γκολ ενάντια στον ηρακλή την Κυριακή στις 7 στο Ο.Α.Κ.Α.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Γιατί όχι κι εμείς;

Αν κάνει κανείς μια βόλτα στα αθλητικά sites θα παρατηρήσει ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού έφτασε μέχρι τους τελικούς του EuroCup και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο μέσα στη Ρωσία. Ο Αθηναϊκός έχει μια ομάδα η οποία πέρσι κατέκτησε αήττητη του ελληνικό πρωτάθλημα και όπως φαίνεται το ίδιο θα κάνει και φέτος.
Η απορία όλων των Παναθηναϊκών είναι εύλογη. Γιατί όχι κι εμείς; Ο Αθηναϊκός μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να έχει μια ομάδα που έχει για την πλάκα τις εγχώριες διοργανώσεις και πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο. Πόσα λεφτά δηλαδή χρειάζεται για να κάνεις μια ανταγωνιστική ομάδα στο γυναικείο μπάσκετ; Και μην πει κανείς ότι στην Παναθηναϊκή οικογένεια δεν υπάρχουν! Αλλά, βέβαια... Το γυναικείο μπάσκετ δεν έχει μεγάλη προβολή. Οπότε γιατί να το ενισχύσουμε;
Το ζουμί είναι ότι αν οι πόρτες του Ερασιτέχνη ήταν ανοιχτές, θα μπορούσε η ομάδα να πάει πολύ μπροστά με ελάχιστα χρήματα.
Κύριοι του Ερασιτέχνη, ξυπνήστε!!!